torsdag 28 februari 2013

DANSFÖRESTÄLLNING








I lördags var jag på en jättebra dansföreställning med Jam 7. Deras föreställning hette Ögonblick och handlade om hur vi ser på oss själva och varandra. Dansarna var jätteduktiga och hela föreställningen fantastiskt bra!

onsdag 27 februari 2013

tisdag 26 februari 2013

FIKAT

















Efter restaurangbesöket åkte vi hem till oss och fikade och såg på melodifestivalen. Jag bjöd på chokladmuffins och en marängtårta med lemoncurd och bär. Tack till familjen för fina presenter och blommor! :)

måndag 25 februari 2013

ITALIENSKT










På italiensk restaurang med familjen. Mycket trevligt! Jag åt en god pastarätt med parmaskinka och soltorkade tomater.

söndag 24 februari 2013

IGÅR














Jag hade en jättefin dag igår på min födelsedag. Det är väldigt roligt att fylla år, tycker jag. Min familj kom hit och vi åt på restaurang och fikade. Lite fler bilder kommer i senare inlägg. 

lördag 23 februari 2013

23 FEBRUARI = FÖDELSEDAG








 Idag fyller prinsessan Estelle 1 år. Hon är så söt! Här på bilder från hovet tagna av fotograf Kate Gabor. Jag fyller också år idag och det ska jag fira med att gå på en dansföreställning och sedan äta middag med familjen. :)


torsdag 21 februari 2013

onsdag 20 februari 2013

tisdag 19 februari 2013

SKOTERTUR











Förra veckan hade jag sportlov. Vi åkte upp till Hälsingland och åkte slalom, skoter och längdskidor. Härligt! Det är så kul att köra skoter. Vi åkte upp till min morbrors stuga. Det är svårt att ta sig dit den vanliga vägen på vintern, men med skoter går det fint att köra dit genom skogen och över sjön. 

tisdag 5 februari 2013

RÖKT LAX








Den rökta laxen blev mycket god! Vi åt den med kokt potatis, sallad och pepparrotssås.

fredag 1 februari 2013

RÖKGRYTA








Den här grytan gav jag till Johannes i julklapp. Det är en rökgryta. Man kan röka fisk, kött och grönsaker i den. Man häller spån i botten av grytan och sätter den på spisplattan. Det som ska rökas lägger man på ett galler i grytan. Vi provade att röka lax och det blev jättegott.